30.8.2024

Varegg har overtatt arenaen!

Etter over 20 års arbeid og venting overtok idrettslaget nye Varegg Arena tirsdag 27. august. Til venstre i bildet ser vi Trond Mohn sin prosjektleder Tor Børresen og til høyre Backe Bergen sin representant, Sveinung Bjørsvik. Bygget tas i bruk mandag 2. september. Arenaens første brukere er elevene ved Rothaugen og Krohnengen skole. I tillegg til at skoler og elever vil kunne glede seg over det nye anlegget på dagtid vil Varegg Arena forhåpentligvis bli et naturlig samlingspunkt i bydelen for aktivitet og idrettsglede. Vi håper arenaen kan bidra til aktivitetsglede og være et sosialt samlingspunkt for både unge og eldre!

For fremtiden håper vi arenaen vil bli fylt med mye forskjellige idretter og aktiviter. Informasjon om idretts- og aktivitetstilbud i Varegg Arena vil bli publisert fortløpende på våre hjemme- og Facebooksider.

Vareggmedlemmene gleder seg til å ta arenaen i bruk og retter en stor takk til Trond Mohn for den rause gaven! En stor takk også til alle andre bidragsytere som har gjort prosjektet mulig!

Flere nyheter